Рецепт приготування «quaker end»
Інгредієнти: - 3 яйця
- 100 г ковбаси типу салямі
- 2 ст. л. кетчупу
- 100 г білого хліба
- сіль
- вода.
3 яйця Зварити в "мішечок", не більше 2,5 хвилин в киплячій воді. Очистити їх і покласти в горщик середніх розмірів. Якщо такого немає, то в пивний кухоль або в подібну за габаритами посуд. Подрібнити яйця ножем в крихту. Нарізати 5-6 гуртків ковбаси і порізати її на кубики невеликого розміру. Відрізати від трохи зачерствілого батона білого хліба 1-2 шматка не більше 1 см товщиною і порізати на невеликі кубики. Додати в горщик, ретельно перемішати і посолити. Додати столову ложку води. Поставити горщик в электропечку або духовку розігріти до 80 градсов. Додати 1-2 ст.л. кетчупу і все перемішати. Є потрібно прямо з того посуду, в якій готувалася їжа, і обов'язково чайною ложкою. Даний рецепт має таку назву, тому що приготовлена страва має вигляд квакера, рознесеного на шматки :-)
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 233
|