Рецепт приготування «шматочки хліба в яйцях»
Інгредієнти: - 3 яйця
- 150 г молока
- 1 батон (краще навіть несвіжий - яйця з молоком вберуться краще)
- 100 г сиру будь-якого
- сіль
- жир.
Змастити жиром сковороду. Відрізати від батона 4 шматочка. Щільно викласти їх в сковороду в один шар. У чашку розбити яйця, збити їх, додати сіль, додати молоко, одночасно продовжуючи збивати всю суміш. Вилити все на шматочки. Поставити на плиту. Накрити кришкою. Вогонь під сковородою спочатку зробити середній, а коли яйця піднімуться, зменшити його. Краще блюдо не пересушувати. Якщо шматочки роздуються, проколоти виделкою. Страва готується приблизно 20 хв. Коли буде готове, викласти на тарілку і посипати сиром, натертим на крупній тертці.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 201
|