Порізати голови на 4 частини, видалити зябра, зварити бульйон. Води налити 2-2,5 літра. Вийняти голови, в цьому ж бульйоні зварити те, що у вас залишиться від сьомги і осетрини в порізане кубиками філе (шкури, кістки, плавники, обрізки) Після процідити бульйон і кинути в нього моркву, порізану соломкою. Вогонь при цьому мінімальний. Порізати цибулю кільцями (півкільцями) і обсмажити на раст. олії. Коли цибуля почне жовтіти, покласти в нього томат-пасту і ще посмажити 3-5 хвилин. Солоні огірки почистити (обов'язково!) і порізати кубиками. Гриби порізати кубиками. І кинути в рибний бульйон гриби, осетрину, сьомгу, підсмажений з томат-пастою цибулю, солоні огірки, зелень, перець, лавр.лист, маслини, оливки, каперси, порізану соломкою нарізку. І на маленькому вогні томити це хвилин 20-30.