Рецепт приготування «солянка рибна з осетрини»
Інгредієнти:
  • Осетрина - 1 кг
  • сьомга - 1 кг
  • голови сьомги - 2 шт.
  • каперси - 1 банка
  • маслини - 1/2 банки
  • оливки 1/2 банки
  • великі цибулини - 4 шт.
  • солоні огірки середні - 6 шт.
  • томатна паста - 2 стіл. ложки
  • гриби білі мариновані - 2 склянки
  • морква - 2 шт.
  • зелень - 2 пучка петрушки
  • один - кінзи
  • один - кропу
  • перець-горошок - 1 ч. ложка
  • лавровий лист - 6 шт.
  • подкопченой рибної нарізки - 200 г
Порізати голови на 4 частини, видалити зябра, зварити бульйон. Води налити 2-2,5 літра. Вийняти голови, в цьому ж бульйоні зварити те, що у вас залишиться від сьомги і осетрини в порізане кубиками філе (шкури, кістки, плавники, обрізки) Після процідити бульйон і кинути в нього моркву, порізану соломкою. Вогонь при цьому мінімальний. Порізати цибулю кільцями (півкільцями) і обсмажити на раст. олії. Коли цибуля почне жовтіти, покласти в нього томат-пасту і ще посмажити 3-5 хвилин. Солоні огірки почистити (обов'язково!) і порізати кубиками. Гриби порізати кубиками. І кинути в рибний бульйон гриби, осетрину, сьомгу, підсмажений з томат-пастою цибулю, солоні огірки, зелень, перець, лавр.лист, маслини, оливки, каперси, порізану соломкою нарізку. І на маленькому вогні томити це хвилин 20-30.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 288 | Теги: огірки
Всього коментарів: 0
avatar