Рецепт приготування «торт полуничка»
Інгредієнти:
  • Для коржа:100гр масла
  • 1/4 скл піску
  • 1 скл борошна
  • 2 желтка.Ночинка: полуниця (будь-яка
  • можна свіжу
  • але я кладу заморожену) Крем: 2 білка і 1 скл піску - збиті в густу піну
Розм'якшене масло змішати з піском, жовтками й борошном. Тісто викласти у форму з краями, щоб корж був не плоский, а як корзинка.Запечь до готовності. На готовий корж викласти нарізану полуницю і залити збитими з цукром білками. У духовку на 10-15 хв. Температура не більше 100 градусів. Торт готовий, коли білок став жорстким.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 317 | Теги: піску, скл
Всього коментарів: 0
avatar