Рецепт приготування «лосось «п'яний»»
Інгредієнти:
  • Філе лосося на шкірі - 1 кг
  • сіль - 50 г
  • цукор - 15 г
  • коньяк - 100 грамів і пучок кропу.
Перед засолкою з риби необхідно видалити всі кісточки, тоді вона буде легко і акуратно різатися. Зробити це можна пінцетом. Коли видалені кістки, філе потрібно натерти сіллю і цукром, покласти в лоток і полити коньяком. Потім потрібно дрібно порізати кріп і обмазати їм рибу. Лоток затягують плівкою і ставлять у прохолодне місце на добу або більше, залежно від величини філе. Готовність риби визначають, натиснувши на неї. Якщо риба пружна - вона готова, якщо ж риба м'яка, то їй необхідно ще постояти. Коли філе лосося добре добре просочилося, його потрібно нарізати тонкими скибочками.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 324 | Теги: філе, необхідно
Всього коментарів: 0
avatar