Рецепт приготування «паштет із зрілих бобів»
Інгредієнти:
  • На 400 г бобів - 100 г шпику
  • 3-4 яйця
  • 4 склянки вершків
  • головка цибулі
  • м'якуш одного міської булочки
  • лавровий лист або чабер
  • перець
  • сіль за смаком.
Насіння звільняють від оболонок, відварюють в м'якій несолоній воді і пропускають крізь сито. Дрібно нарізану шпик кладуть у каструлю і ставлять на вогонь. Коли жир розтопиться, кладуть дрібно нарізану цибулю, протерті відварені боби і намочений у вершках м'який хліб, вливають 3 ст. ложки бульйону з чабером або лавровим листом, солять і перчать. Коли маса охолоне, вливають (розмішуючи по одному) яйця збивають веселкою дочиста, потім виставляють на холод до подачі на стіл.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 245 | Теги: Яйця, вливають
Всього коментарів: 0
avatar