Рецепт приготування «морквяне печиво»
Інгредієнти:
  • Морква терта-1 склянка
  • масло вершкове (маргарин) 100 г
  • родзинки-100г.
  • сода гашене на кінчику ножа
  • цукор-1 склянка
  • борошно-1 склянка
Свіжу моркву натерти на дрібній тертці або на кухонному комбайні, додати промитий і трохи полежавший в гарячій воді родзинки, додати соду, цукор, олія (вершкове або маргарин в розтопленому вигляді, або рослинна 0.5 склянки - з ним простіше і так само смачно)і борошно. Все перемішати. Розкласти ложкою на деко у вигляді кружечків. Випікати в нагрітій до 180-200 гр. духовці до готовності. Дуже смачно (ніякого смаку морквини).
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 271 | Теги: вигляді, склянка
Всього коментарів: 0
avatar