Приготування пампушки: Яйця збити з цукром, щоб не було великих піщинок. Маргарин розтопити. Все змішати разом, вилити у форму і пекти 20 хв при температурі 200оС. Крем ви можете приготувати тільки при наявності міксера. З молока і манки зварити густу кашу, остудити. Цукор і масло збити, поступово додаючи кашу, ванілін. Крем вийти дуже густий, він повинен стояти. Викласти крем на пампушку, так щоб крем був вище пампушки в 2 рази, якщо вийде вище, це навіть краще. Залити глазур'ю Поставити в холодильник, для застигання. Приготування глазурі: 6 столових ложок молока, 6 столових ложок цукру, 6 столових ложок какао всипати в кухлик і варити при постійному помішуванні. Коли глазур закипить вбити туди 50 р. вершкового масла.