Рецепт приготування «торт «пташине молоко»»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 1 склянка цукру
  • 3 яйця
  • 3 столові ложки сметани
  • 200 р. маргарину
  • 1 чайна ложка соди гашеного в оцті
  • 1 склянку борошна. Крем: 1/2 літра молока
  • 6 столових ложок манки
  • 1 склянка цукру
  • 250 р. масла
  • ванілін. Для глазурі: 6 столових ложок молока
  • 6 столових ложок цукру
  • 6 столових ложок какао
  • 50 р. масла.
Приготування пампушки: Яйця збити з цукром, щоб не було великих піщинок. Маргарин розтопити. Все змішати разом, вилити у форму і пекти 20 хв при температурі 200оС. Крем ви можете приготувати тільки при наявності міксера. З молока і манки зварити густу кашу, остудити. Цукор і масло збити, поступово додаючи кашу, ванілін. Крем вийти дуже густий, він повинен стояти. Викласти крем на пампушку, так щоб крем був вище пампушки в 2 рази, якщо вийде вище, це навіть краще. Залити глазур'ю Поставити в холодильник, для застигання. Приготування глазурі: 6 столових ложок молока, 6 столових ложок цукру, 6 столових ложок какао всипати в кухлик і варити при постійному помішуванні. Коли глазур закипить вбити туди 50 р. вершкового масла.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 226 | Теги: ложок, тайны истории
Всього коментарів: 0
avatar