Рецепт приготування «минь смажений з баклажанами»
Інгредієнти:
  • 150 г риби
  • 15 г борошна
  • 20 г олії соняшникової
  • 200 г баклажанів
  • 50 р соусу червоного
  • по 10 г зелені петрушки
  • солі
  • перцю
  • часнику
Баклажани очистити від шкірочки, нарізати кружальцями, посолити, запанірувати у пшеничному борошні і підсмажити на соняшниковій масле.Порционные шматки, нарізані від філе риби, посипати сіллю і перцем, запанірувати в борошні і підсмажити на масле.Вокруг підсмаженої риби покласти підсмажені баклажани: все це полити червоним соусом, прогріти на плиті, посипати зеленню подати на сковороді. Зелень можна змішати з дрібно рубаним чесноком.Так само можна приготувати тріску, судака, щуку, сома, камбалу, палтуса.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 182 | Теги: баклажани, риби
Всього коментарів: 0
avatar