Рецепт приготування «минь, тушкований з грибами і огірками»
Інгредієнти:
  • 2 миня
  • 2 столові ложки рослинного масла
  • 2 столові ложки пшеничного борошна
  • 8 сушених грибів
  • 3 цибулини
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • 1 солоний огірок
  • 1 стакан рибного бульйону
  • 1 стакан сухого білого виноградного вина
  • 6 бульб картоплі
  • сіль
  • перець
  • зелень петрушки.
З миня зняти шкіру (вона дуже жорстка), видалити нутрощі, вирізати печінка, звільнивши її від жовчі. М'якоть нарізати на порційні шматки, посипати сіллю і перцем, обваляти в борошні і обсмажити на олії до напівготовності. Дно сотейника посипати підсмаженою цибулею, покласти шматки риби, зверху ще шар цибулі в суміші з відвареними і підсмаженими грибами, нарізані тонкими скибочками і припущені огірки і печінка миня. Полити бульйоном, вином і на малому вогні тушкувати до готовності. Готового миня покласти на блюдо, навколо викласти гриби, овочі і печінку, полити соком, в якому вони тушкувалися, посипати подрібненою зеленню петрушки. На гарнір подати відварну картоплю.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: миня, посипати
Всього коментарів: 0
avatar