Рецепт приготування «короп або сазан смажений»
Інгредієнти:
  • 20 г риби
  • 6 г борошна
  • 15 г соняшникової олії або топленого
  • 150 г гарніру
  • перцю
  • зелені
Порційні шматки риби, нарізані з шкірою і кістками або філе без шкіри і кісток, посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні, покласти на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити з обох сторін до утворення рум'яної корочки.Готовую рибу подати политої олією із смаженою картоплею, розсипчастої гречаної або інший кашею, заправленою маслом. У гречану кашу можна додати круте рубане яйцо.Так само можна приготувати тріску, карася, судака, щуку, сома, миня.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 193 | Теги: маслом, риби
Всього коментарів: 0
avatar