Рецепт приготування «жюльєн»
Інгредієнти: - Гриби (готові до вживання)
- 2 ст. л. сметани
- 1 ст.л. борошна
- шматочки вар. курки
- склянку бульйону
- сіль-за смаком
- жовтий сир.
Підсмажити гриби. Склянку бульйону + сметана + борошно, помішуючи на вогні довести до кондиції густий підливи + дрібно нарізане м'ясо курки в ємність з "підливою" + гриби. На дно кожної кокотниці покласти трохи сметани + вищеописану суміш + тонкий скибочку сиру покриває верх (тертий). Підігрівати кокотниці в духовці, поки сир зверху не розплавиться. Подавати відразу ж.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 235
|