Рецепт приготування «жюльєн»
Інгредієнти:
  • Гриби (готові до вживання)
  • 2 ст. л. сметани
  • 1 ст.л. борошна
  • шматочки вар. курки
  • склянку бульйону
  • сіль-за смаком
  • жовтий сир.
Підсмажити гриби. Склянку бульйону + сметана + борошно, помішуючи на вогні довести до кондиції густий підливи + дрібно нарізане м'ясо курки в ємність з "підливою" + гриби. На дно кожної кокотниці покласти трохи сметани + вищеописану суміш + тонкий скибочку сиру покриває верх (тертий). Підігрівати кокотниці в духовці, поки сир зверху не розплавиться. Подавати відразу ж.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 235
Всього коментарів: 0
avatar