Рецепт приготування « пельмені з баклажанів»
Інгредієнти:
  • Баклажани 4 шт.
  • помідори 6 шт.
  • перець болгарський 5 шт.
  • часник 1 шт.
  • майонез 150 г
  • сіль 1 ст. л.
Баклажани порізати вздовж на тоненькі скибочки (ВАЖЛИВО: шкірку не чистити, інакше пельмені будуть розвалюватися), посолити, злити сік, що утворився. Скибочки підсмажити на олії до хрусткої скоринки. Поставити остигати. Помідори порізати півкільцями, болгарський перець кубиками. Дрібно порубати часник, змішати з майонезом (за смаком). Кожен скибочку баклажана помазати з одного боку часниково-майонезній масою, на один край скибочки покласти шматочок помідора, зверху на нього шматочок болгарського перцю і згорнути скибочку рулетиком.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 229
Всього коментарів: 0
avatar