Рецепт приготування «печиво з сиру»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 250 г сухого сиру
  • 250 г вершкового маргарину
  • 4 повні
  • з гіркою столові ложки борошна. Для оздоблення: 1/2 склянки цукрового піску
  • 1 - 2 столові ложки маку
  • 1 - 2 столові ложки кмину
  • жменю подрібнених ядер горіхів.
Маргарин ретельно розтерти з сиром до однорідної маси, додати борошно, замісити тісто. Розкачати тісто шаром товщиною 0,5 - 0,6 сантиметрів, нарізати гофрованим ножем на квадратики, ромбики або розміром 3 х 3 сантиметри. Поверхня заготовок посипати цукром, горіхами, маком або кмином. Випікати до золотистого кольору при температурі 210 - 220оС. Подавати печиво до чаю, кави.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 190 | Теги: тісто, ромбики
Всього коментарів: 0
avatar