Рецепт приготування «картопляний форшмак з сиром»
Інгредієнти: - 1 кг картоплі
- 100 г гострого сиру
- цибулина
- 1 склянки сметани
- 4 яйця
- 100 г рослинного масла
- сіль за смаком.
Варену картоплю гарненько потовкти, влити розтоплене олію, перемішати. Додати тертий сир, пасеровану цибулю, сметану, змішану з 3 жовтками. Збити білки, змішати з картопляною масою, викласти у глибоку сковороду, змащену рослинним маслом і посипану панірувальними сухарями. Змастити зверху збитим яйцем, посипати сиром і запекти в гарячій духовці.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 232
|