Рецепт приготування «картопляний форшмак з сиром»
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • 100 г гострого сиру
  • цибулина
  • 1 склянки сметани
  • 4 яйця
  • 100 г рослинного масла
  • сіль за смаком.
Варену картоплю гарненько потовкти, влити розтоплене олію, перемішати. Додати тертий сир, пасеровану цибулю, сметану, змішану з 3 жовтками. Збити білки, змішати з картопляною масою, викласти у глибоку сковороду, змащену рослинним маслом і посипану панірувальними сухарями. Змастити зверху збитим яйцем, посипати сиром і запекти в гарячій духовці.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 232
Всього коментарів: 0
avatar