Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Перші страви
Рецепт приготування «солянка рибна»
Інгредієнти:
125 г стерляді
122 г свіжого судака
123 р белугаи або осетрини
75 г головизни
50 р цибулі ріпчастої
35 г огірків солоних
10 г каперсів
25 г маслин
8 г оливок
25 г томат-пюре
20 г масла вершкового
1 лимона
лаврового листа
перцю
зелені.
Сиру рибу осетрових порід нарізати по 3-4 шматка на порцію, а філе судака - по 1-2 шматка. Осетрову рибу занурити в окріп на одну хвилину. Головизну зварити до готовності. Інші продукти підготувати так само, як для збірної м'ясної солянки.
Категорія:
Перші страви
|
Додав:
nataliycom
(08.11.2014)
Переглядів:
300
|
Теги:
судака
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити