Рецепт приготування «солянка рибна»
Інгредієнти:
  • 125 г стерляді
  • 122 г свіжого судака
  • 123 р белугаи або осетрини
  • 75 г головизни
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 35 г огірків солоних
  • 10 г каперсів
  • 25 г маслин
  • 8 г оливок
  • 25 г томат-пюре
  • 20 г масла вершкового
  • 1 лимона
  • лаврового листа
  • перцю
  • зелені.
Сиру рибу осетрових порід нарізати по 3-4 шматка на порцію, а філе судака - по 1-2 шматка. Осетрову рибу занурити в окріп на одну хвилину. Головизну зварити до готовності. Інші продукти підготувати так само, як для збірної м'ясної солянки.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 300 | Теги: судака
Всього коментарів: 0
avatar