Рецепт приготування «крабові палички «під шубою»»
Інгредієнти: - Яйця 5-6 шт.
- крабові палички 250 г
- масло 50 г
- зелене яблуко
- майонез 200 г
- плавлений сирок «Дружба»
- невелика цибулина.
Яйця зварити круто, розділити на білки і жовтки. Білки потерти в досить глибоку тарілку (в якій буде поданий салат), викласти рівним шаром. На білок дрібно постругать цибулю, потім на цибулю - натертий на дрібній тертці плавлений сирок. На сир - натерте масло, а на масло - шар майонезу (0.4 пачки), щоб він рівно покрив масло. Потім палички нарізати кружечками так, щоб якщо їх розгорнути, вийшло щось типу локшини. І рівним шаром «локшину» укласти на майонез. Потім, поверх паличок натерти яблуко і все залити шаром майонезу. Перед подачею прикрасити натертим жовтком.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 507
|