Рецепт приготування «суфле з кукурудзи»
Інгредієнти:
  • 1 качан кукурудзи
  • 100 г соусу
  • 1 яйце
  • 10 г молока
  • 10 г масла вершкового
  • 20 г сиру
В гарячий молочний густий соус додати при безперервному помішуванні сирі яєчні жовтки, попередньо змішане з молоком, тертий сир і зерна свежесваренной (початками) кукурузы.За 15 хвилин до подачі у масу ввести збиті в густу піну білки і обережно перемішати. Покласти масу на змащену маслом порціонну сковороду, розрівняти поверхню, змастити збитим яйцем, посипати тертим сиром, збризнути маслом і запекти в гарячому жаровій шафі або в електрогрилі до утворення рум'яної корочки.Подать негайно після запікання.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 209 | Теги: маслом, масу
Всього коментарів: 0
avatar