Рецепт приготування «салат із стручкової квасолі»
Інгредієнти:
  • М'ясо (яловичина
  • свинина
  • курка або індичка)
  • пакет зеленої стручкової квасолі можна швидкої заморозки
  • невелику цибулину
  • 2 ст. ложки очищених кедрових горішків
  • один зубчик часнику
  • дві-три столових ложки соєвого соусу.
Наливаємо в сковороду олію і ставимо на плиту розігрівати його до серпанок, у цей час нарізаємо дрібно цибулю і кладемо його в розігріту сковороду. Цибуля швидко при постійному помішуванні дійде до золотистого кольору, після чого шумівкою ми його витягуємо з сковороди в миску, де будемо заважати салат. У це ж масло опускаємо нарізане дрібною соломкою м'ясо і так само швидко його обсмажуємо до хорошого коллера, м'ясо нічого не додаємо ні солі, ні приправ. Після закінчення смаження також шумівкою м'ясо перекладаємо в миску (хто любить більш промаслений салат може не давати м'яса стікати а прямо після смаження в цьому ж вигляді і перекласти). Можна одночасно поки смажиться м'ясо припустити в каструлі морожену квасоля тільки стежте що б вона не переварилася, для чого необхідно квасоля опускати у вже закипілу воду довести разом з квасолею до кипіння і потримати дві-три хвилини потім відкинути на друшляк і з'єднати з вже готовими продуктами цибулю, м'ясо. Ну а тепер доведемо наш салат до смаку - необхідно влити соєвий соус, видавити зубчик часнику, поперчити за смаком кому як подобається, якщо після того, як салат перемішайте буде недосіл, то виберіть свій шлях або додайте солі або соєвого соусу. Потім додати кедрові горішки краще звичайно їх злегка підсушити на сухій сковороді до золотистого цвета.Вкус виходить дивовижний, спробуйте зробити салат дуже швидко.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: м'ясо, скромные мужчины
Всього коментарів: 0
avatar