Рецепт приготування «салат «єралаш»»
Інгредієнти:
  • 200 р капусти
  • 200 р моркви
  • 200 г буряка
  • 200 г цибулі
  • 200 г відвареного м'яса
  • 200 г горошку
  • 200 р майонезу.
Дрібно нашаткувати капусту, моркву і буряк натреть на крупній тертці, м'ясо і цибулю нарізати дрібними кубиками. Все змішати, додати горошок, приправити майонезом. Якщо страва призначене для святкового столу, то його можна викласти на великій тарілці у формі квітки, кожен компонент викладається окремо у вигляді пелюсток квітки, буряк, при цьому, необхідно змішати з рослинним маслом, щоб не забарвилися поруч лежачі компоненти. Відстань між пелюстками заливається майонезом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: буряк
Всього коментарів: 0
avatar