Рецепт приготування «морозиво "тутті-фрутті"»
Інгредієнти:
  • 3 яєчних жовтка
  • 1 1/2 склянки цукру
  • 2 склянки молока
  • 1 склянка збитих вершків
  • 2 склянки дрібно нарізаних цукатів або будь-яких свіжих фруктів
  • ванілін за смаком.
Жовтки розтерти з цукром, додати молоко і ванілін, перемішати і нагрівати на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не загусне. Отриману масу остудити і помістити в мороженицю на 30 хвилин, потім змішати з 1/2 склянки збитих вершків і знову помістити в мороженицю. За 20 хвилин до готовності додати збиті вершки і шматочки цукатів або свіжих фруктів за вибором.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 205 | Теги: мороженицю, помістити
Всього коментарів: 0
avatar