Рецепт приготування «холодник по-абхазьки»
Інгредієнти:
  • Rислое (квашене) молока - 3-3
  • 5 склянки
  • вода - 1-2 склянки
  • зелений пук - 50-75 г
  • зелені огірки - 150 г
  • редис - 50 г
  • часник - 1-2 зубчики
  • зелень кропу - 4-5 гілочок
  • яйця - 2 шт.
  • сіль і аджику - за смаком.
Огірки нарізати кубиками, нашаткувати редис і цибулю, потім покласти в каструлю або глибоку миску, залити кислим молоком, попередньо розведеним холодною кип'яченою водою, приправити товченим часником, сіллю і аджикою за смаком. Яйця відварити круто, дрібно нарізати і покласти в суп. Перед подачею на стіл посипати дрібно нарізаним кропом.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 247 | Теги: Редис, огірки
Всього коментарів: 0
avatar