Рецепт приготування «кружечки з кабачків»
Інгредієнти: - Кабачок 1 шт.
- сир чеддер 300 г
- зелень
- борошно 200 г
- спеції
- сіль.
Кабачок порізати на кружечки. Борошно перемішати із сіллю і, за бажанням, зі спеціями. Обваляти в цьому кабачкові кружечки. На великій сковороді розігріти масло (рослинне). Дрібно порубати зелень і натерти на тертці сир або просто порізати його тоненькими скибочками, щоб вміщалися на гуртку кабачка. Кружечки обсмажити з одного боку, потім з іншого, в процесі смаження на обсмажену сторону покласти зелень, зверху сир, кілька митей - він оплавляється, і продукт готовий.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 306
|