Рецепт приготування «торт слойоний»
Інгредієнти: - 2 склянки кефіру
- 2 склянки сметани
- 3 склянки борошна
- 4 склянки цукру
- 1 чайна ложка какао
- 0
- 25 чайної ложки соди
- 4 яйця.
Робляться дві перепічки, одна світла другфя темна. 1 коржик - 1 склянка кефіру, 1/2 чайна ложка соди, 1 склянка цукру, 2 яйця. Все це збити, додати 1,5 склянка борошна. Все вилити у форму і випікати в духовці близько 40 хвилин, на середньому вогні. 2 корж - теж саме + 1 чайна ложка какао. Крем - 2 склянки сметани, 2 склянки цукру збити. Коли коржі спекуться, їх розрізати уздовж, щоб вийшло 4 частини. Потім їх просочити кремом і покласти один на одного розрізаною стороною вгору, темна=світла, верхню частину покласти розрізом вниз. Змастити вехнюю частина залишками крему, і чим небуть посипати. І поставити його в холодиник.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 313
|