У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 441-450
Показано матеріалів: 441-450
Інгредієнти: 150 г мови солоні огірки 50 г картоплі 25 г зеленого горошку зелень. Мови промити, залити холодною водою, посолити і варити при слабкому кипінні. Потім покласти їх у холодну воду і, поки вони не охололи, очистити від шкіри. ... |
Інгредієнти: На 400 г шинки взяти 5 варених яєць і велику цибулину 2 ст. л. майонезу 1 ст. л. дрібно порубаних волоських горіхів зелень петрушки. Якщо ви і ваші гості любите шинку, але хочеться спробувати щось новеньке, зробіть кульки з шинки. ... |
Інгредієнти: 1 кг сирої печінки 5 яєць 2 ст. ложки крохмалю масло рослинне цибуля сіль перець чорний. Пропустити печінку через м'ясорубку. Додати яйця і крохмаль. Розмішати. Додати спеції. З цієї маси зліпити коржі, підсмажити. На сковороді підсмажити багато цибулі до золотистого кольору. Кожну корж змастити майонезом, прокласти смаженою цибулею.... |
Інгредієнти: 1 серце цибуля ріпчаста 1 3 зубчики часнику лавровий лист чорний перець горошком зелень. Варити серце дуже довго, від цього воно стає дуже м'яким і схожим на варений мову. До серця, додати цибулю, часник, лавровий лист, чорний перець. Як зваритися, тонкими скибочками порізати, викласти на блюдо, прикрасити зеленню... |
Інгредієнти: 750г телятини 2-3 скибочки білого хліба 3 моркви 80г ріпчастої цибулі 4 яйця 100г сиру 80г жиру зелень кропу і петрушки сіль чорний мелений перець. Не упускайте випадку почастувати своїх гостей ніжним рулетом.Телятину пропустити через м'ясорубку, додати попередньо замочений в молоці і віджатий хліб, натерту на дрібній тертці... |
Інгредієнти: 400г яловичої печінки 200г свинячого сала 2 цибулини 1 ст.л. желатину сіль перець. Яловичу печінку обшпарити окропом (цим видаляється гіркота) і, нарізавши тонкими шматочками, підсмажити в олії. Цибулю нашаткувати токой соломкою і обсмажити в олії до золотистого кольору. Сало опустити цілим шматком в киплячу воду і варити 30... |
Інгредієнти: Порося (2 кг) свинини або телятини 15 кг 400 р вареного мови 10 яєць 200 г фісташок 1-15 склянки молока 10 г мускатного горіха коріння і цибулю зелень. Для приготування фаршированого поросяти вибирають 3-4-тижневого тварини. Випатрати, відрубати копитця, порося розрізати вздовж від голови до кінця тулуба (по черевцю)... |
Інгредієнти: 500г шинки 150г хрону 200г сметани сіль цукор і оцет за смаком 300г зеленого салату. Відмінна закуска під міцні напої на святковому столі. |
Інгредієнти: М'ясо (будь-нежирне) моркву рослинне масло соєвий соус цибуля ріпчаста адзі-но-мото часник кунжутне насіння оцет М'ясо очистити від плівок гострим тонким ножем і нарізати на шматочки довжиною до 5 см і товщиною 0,5 див. Швидко обсмажити м'ясо в добре розігрітому рослинному маслі, додати соєвий соус, нашатковану цибулю, адзі-но-мото і... |
Інгредієнти: Майонез 250 г шинка 200 г солоні огірки-3 шт. буряк варена кукурудза консервована сир типу "Російського" (піде і плавлений) яйця 3 шт. Огірки, буряк, шинку порізати, викласти на блюдо шарами: шар буряків, шар шинки, шар огірків. Все залити майонезом і дати просочитися. Сир і яйця потерти на... |