Рецепт приготування «рулет з печінки»
Інгредієнти:
  • 400г яловичої печінки
  • 200г свинячого сала
  • 2 цибулини
  • 1 ст.л. желатину
  • сіль
  • перець.
Яловичу печінку обшпарити окропом (цим видаляється гіркота) і, нарізавши тонкими шматочками, підсмажити в олії. Цибулю нашаткувати токой соломкою і обсмажити в олії до золотистого кольору. Сало опустити цілим шматком в киплячу воду і варити 30 хвилин, потім нарізати тонкими скибочками, з'єднати з обсмаженою цибулею, печінкою, підготовленим желатином, посипати все сіллю і перцем, перемішати. Загорнути у целофан у вигляді рулету, опустити в киплячу воду і варити 10 хвилин на середньому вогні. Після охолодження рулет прикрасити вершковим маслом.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 270 | Теги: воду, олії
Всього коментарів: 0
avatar