Рецепт приготування «торт печінковий»
Інгредієнти:
  • 1 кг сирої печінки
  • 5 яєць
  • 2 ст. ложки крохмалю
  • масло рослинне
  • цибуля
  • сіль
  • перець чорний.
Пропустити печінку через м'ясорубку. Додати яйця і крохмаль. Розмішати. Додати спеції. З цієї маси зліпити коржі, підсмажити. На сковороді підсмажити багато цибулі до золотистого кольору. Кожну корж змастити майонезом, прокласти смаженою цибулею. Вийде багатошаровий торт, який весь обмазати майонезом і посипати цибулею. Помістити в холодильник на кілька годин.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 255 | Теги: цибулею, підсмажити
Всього коментарів: 0
avatar