Рецепт приготування «суп рисовий з лимоном»
Інгредієнти:
  • 76 г м'яса
  • 100 г кісток м'ясних
  • 50 г рису
  • 15 г цибулі
  • 10 г масла топленого
  • 1 яйце (жовток)
  • 1 лимона
  • зелені
В м'ясний бульйон покласти пассерован-ний дрібно нарізану цибулю, промитий рис, сіль і варити суп 30 хвилин. Потім додати цедру, зняту з лимона за допомогою терки, довести суп до кипіння і заправити жовтками яєць, розведеним невеликою кількістю бульона.Подавать з м'ясом, лимоном і зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 167 | Теги: лимона, суп
Всього коментарів: 0
avatar