Рецепт приготування «салат "компанійський"»
Інгредієнти:
  • печінка свиняча 300 г
  • яйце 3 шт.
  • печериці консервовані 1 банка
  • рис 3 ст. ложки
  • волоський горіх 1/3 склянки
  • зелень
  • майонез
  • сіль
  • перець за смаком
Печінка перекрутити на м'ясорубці. Посмажити з фаршу оладки і розім'яти виделкою. Зробити омлет з яєць,розім'яти виделкою. Печериці дрібно порізати, обсмажити з цибулею. Рис відварити. Волоський горіх подрібнити. Змішати всі інгредієнти,додати зелень, майонез. Приємного апетиту!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 283 | Теги: волоський, Майонез
Всього коментарів: 0
avatar