Рецепт приготування «салат балканський»
Інгредієнти:
  • 250 г білої квасолі
  • по 1 стручку червоного і зеленого солодкого перцю
  • 1 цибулина
  • 5 ст.л. маслин
  • 3 ст.л. рослинного масла
  • 2 склянки води
  • 1 ст.л. оцту
  • чорний мелений перець
  • 200 г крабових паличок
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком.
Квасолю замочити в холодній воді на ніч. Воду, в якій замочувалася квасоля, підсолити і зварити в ній квасоля. Стручки перцю розрізати навпіл, вирізати насінники, вимити, нарізати дрібними кубиками. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями. Злити з квасолі воду, додати солодкий перець, цибулю, товчений часник, все добре перемішати, потім додати маслини і шматочки крабових паличок. Перед подачею заправити сумішшю рослинного масла, оцту, солі і перцю. Якщо хочете більш урочистий варіант, подайте салат у випечених кошичках.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 218 | Теги: масла, перцю
Всього коментарів: 0
avatar