Рецепт приготування «айвар з томатів»
Інгредієнти:
  • 1 кг перцю
  • 1 кг помідорів
  • 5 стручків пекучого перцю
  • 500 г цибулі
  • 3 зубки часнику
  • 60 г цукру
  • 60 г солі
  • 30 г олії
  • 10 р оцту
  • 1 чайна ложка гірчиці.
Вимиті овочі спочатку пропустити через м'ясорубку, потім тушкувати на маслі, додавши цукор, оцет, сіль, гірчицю, поки не утвориться кашоподібна маса. Розкласти її в маленькі баночки, закрити кришками і перевернути банки догори дном (або стерилізувати при температурі 95°C 20 хвилин).
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 270 | Теги: кг, перцю
Всього коментарів: 0
avatar