Рецепт приготування «торт «мурашник»»
Інгредієнти:
  • 1 пачка маргарину
  • 1/2 склянки цукру
  • сода погашеная лимоном або оцтом
  • 2 яйця
  • 3-4 склянки борошна
  • 4 столових ложки маку
  • згущене молоко 1 банка
  • будь-які горіхи.
Пачку маргарину розтопити і добре перемішати з цукром. Вбити в масу 2 яйця і ще раз добре перемішати. Додати соду і поступово весь обсяг борошна (помішуючи). Вийде пісочне тісто, яке пропустити смужками через м'ясорубку і смужки-ковбаски випікати на деку в розігрітій до 200 градусів духовці. Печуться досить швидко 20-25 хвилин. У процесі випікання їх можна перевернути. Мак заварити окропом (до набухання) після цього додати в мак столову ложку меду і на 45 секунд поставити мак в НВЧ для просочення. Випечене тісто акуратно викласти в миску і перемішати зі згущеним молоком (молоко попередньо зварити) , горіхами (шматочками) і додати 3/4 маку. Сформувати муровейник-гірку і посипати по поверхні залишками маку. Поставити в холодильник на 10-24 години і все.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 303 | Теги: перемішати, маку
Всього коментарів: 0
avatar