Рецепт приготування «пиріжки картопляні з сардельками»
Інгредієнти: - 1 кг картоплі
- 2 яйця
- 2 столові ложки маргарину
- 2 - 3 столові ложки борошна
- 1 столова ложка крохмалю
- 4 - 5 сардельок
- 2 столові ложки мелених сухарів
- сіль за смаком.
картопляне пюре покласти яйця, маргарин, всипати борошно, крохмаль, сіль і замісити тісто. З картопляної маси сформувати кульки, потім розім'яти їх, щоб вийшли коржі. На кожен коржик покласти скибочку сардельки без оболонки, розрізаний в довжину, загорнути в рулет, обваляти в мелених сухарях. Смажити у фритюрниці протягом 5 - 7 хвилин при температурі 170.Подать гарячими з томатним соусом і салатом з моркви і огірків.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 201
|