Рецепт приготування «баклажани зі смаком грибів»
Інгредієнти: - 1 великий баклажан
- 1 цибулина
- 2 яйця
- 3 ст. ложки рослинної олії
- сіль
- перець за смаком. Зелень петрушки. Трохи сметани або кислого молока.
баклажан Очистити від шкірки, нарізати кубиками. Цибулю нашаткувати, змішати з баклажаном, викласти на сковороду з рослинною олією, закрити кришкою, тушкувати на середньому вогні. Коли баклажан стане м'яким, вилити збиті яйця і смажити 3-5 хвилин. Потім додати сметану або кисле молоко і зелень петрушки. Страву можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 258
|