Рецепт приготування «японський салат з рису»
Інгредієнти:
  • 1 склянку рису
  • 2 склянки води
  • 250 г смаженої або вареної яловичини
  • 1-2 апельсина
  • соль.Соус: 1 жовток
  • за 1 ч.л. гірчиці і цукру
  • 1 ст.л оцту
  • одна третину літра олії
  • 1 апельсин
  • 1 ст.л. кукурудзяного борошна
  • сік лимона
  • 0
  • 5 ч.л. солі.
Рис у харчуванні японців грає таку ж чільну роль, як картопля у слов'ян або, скажімо, м'ясо у монголів. Найчастіше його готують з невеликою кількістю води, на пару і ніколи не помішують. Як правило, рис варять несолоним і їдять з солоними, гострими або солодкими приправами.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 207 | Теги: рис, води
Всього коментарів: 0
avatar