Рецепт приготування «троянди»
Інгредієнти:
  • 1 пачка сиру
  • 250 г маргарину
  • 2
  • 5 ст. борошна
  • 3 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 1/2 ч.л. соди
Маргарин розім'яти (не розтоплювати) з сиром і борошном. Окремо збити 3 жовтки з 2 ст. ложками цукру і погасити туди ж 1 ч.л. соди. З'єднати раніше розім'ятим маргарин зі збитими жовтками і сформувати тісто. Отриману масу розділити на 4 частини і прибрати в морозилку на 1 годину. Поки тісто мерзне, потрібно збити 3 білки з склянкою цукру дуже круто. Дістати колобки тіста і розкачати завтовшки як на пельмені. На розкатаний пласт викласти збитий білок і розрівняти, розраховуючи, щоб білка хвалило на всі чотири колобка. Акуратно загорнути в рулет і нарізати шматочками товщиною 4-5 див. Поставити зрізом на змащений маргарином протвень. Випікати при температурі 220-250 градусів. Виходять чудові трояндочки.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 217 | Теги: тісто, цукру
Всього коментарів: 0
avatar