Маргарин розім'яти (не розтоплювати) з сиром і борошном. Окремо збити 3 жовтки з 2 ст. ложками цукру і погасити туди ж 1 ч.л. соди. З'єднати раніше розім'ятим маргарин зі збитими жовтками і сформувати тісто. Отриману масу розділити на 4 частини і прибрати в морозилку на 1 годину. Поки тісто мерзне, потрібно збити 3 білки з склянкою цукру дуже круто. Дістати колобки тіста і розкачати завтовшки як на пельмені. На розкатаний пласт викласти збитий білок і розрівняти, розраховуючи, щоб білка хвалило на всі чотири колобка. Акуратно загорнути в рулет і нарізати шматочками товщиною 4-5 див. Поставити зрізом на змащений маргарином протвень. Випікати при температурі 220-250 градусів. Виходять чудові трояндочки.