Рецепт приготування «печиво сдобно - горіхове»
Інгредієнти:
  • 250 р. горіхів
  • 350 р. цукру
  • 300 р. борошна
  • 80 р. рослинне масло
  • 9 яєць
  • 1 р. мигдальна есенція
  • 50 р. апельсинової есенції
  • 70 р. цукрової пудри
  • ванілін.
Подрібнені горіхи змішати з двома третинами цукру і яєчними жовтками. Збити. Окремо збити білки, потім всипати в них цукор, що залишився і продовжувати збивати до зникнення цукрових кристалів. Збиті білки і жовтки змішати, додати борошно, рослинне масло, подрібнені цукати і замісити тісто. Готове тісто викласти у форму, застелену промасленим папером, і випекти в духовці з середнім жаром. Охолодити, розрізати ромбиками, посипати цукровою пудрою, змішаною з ваніліном.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 243 | Теги: цукру
Всього коментарів: 0
avatar