Рецепт приготування «салат з курки по-архангельски»
Інгредієнти:
  • 150 г філе курки
  • 100 г горіхів
  • 2 столових ложки вершкового масла
  • 100 м апельсинів
  • 60 г помідорів
  • 60 г свіжих огірків
  • 40 г зеленого горошку
  • 100 г картоплі
  • 100 г майонезу
  • сіль.
Варене куряче філе нарізати на шматочки і двічі пропустити через м'ясорубку разом з горіхами і вершковим маслом, посолити і поставити в холодильник. Варену картоплю нарізати часточками, додати зелений горошок, і порізані свіжі огірки. Овочі і фарш з'єднати і заправити майонезом. Прикрасити часточками помідорів і апельсинів.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 253 | Теги: помідорів, часточками
Всього коментарів: 0
avatar