Рецепт приготування «вафлі до пива»
Інгредієнти: - 2 великі картоплини
- 100 г вершкового масла
- 3 яйця
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/2 склянки 30%-них збитих вершків
- 2 столові ложки борошна
- 1/2 чайної ложки спецій за смаком (меленого червоного або чорного перцю
- кмину
- коріандру
- натертого мускатного горіха й т.д.).
Картоплю зварити в шкірці, очистити, гарячим протерти через сито. Додати масло, вершки, жовтки, посолити і збити в міксері до отримання однорідної маси. Додати борошно, збиті в густу піну білки, спеції. Випікати в змащеній маслом вафельниці при температурі 200 протягом 2-3 хвилин або трохи довше для отримання більш хрустких вафель.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 237
|