Рецепт приготування «вафлі до пива»
Інгредієнти:
  • 2 великі картоплини
  • 100 г вершкового масла
  • 3 яйця
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/2 склянки 30%-них збитих вершків
  • 2 столові ложки борошна
  • 1/2 чайної ложки спецій за смаком (меленого червоного або чорного перцю
  • кмину
  • коріандру
  • натертого мускатного горіха й т.д.).
Картоплю зварити в шкірці, очистити, гарячим протерти через сито. Додати масло, вершки, жовтки, посолити і збити в міксері до отримання однорідної маси. Додати борошно, збиті в густу піну білки, спеції. Випікати в змащеній маслом вафельниці при температурі 200 протягом 2-3 хвилин або трохи довше для отримання більш хрустких вафель.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 237
Всього коментарів: 0
avatar