1/2 чайних ложки аджики (а краще - індійської Vindaloo Curry Paste)
1
5 склянки соняшникової або соєвої олії.
Натерти моркву на тертці і розчавити (в давилке) туди ж весь часник. Додати сіль, всі спеції (я кладу китайські прянощі) і залити оцтом, в якому попередньо розвести весь цукор і аджику. Добре перемішати і розкласти тонким шаром в мисці або тарілці, можливо, більшого діаметру. Нагріти масло в сковороді до тих пір, поки воно не почне літати і вилити його по можливості рівномірно на підготовлену моркву (тут усе закипить!), яку негайно закрити кришкою. Через 3 хвилини зняти кришку, перемішати і немедлено скласти в банку з кришкою, що загвинчується. Охолодити, а потім заховати в холодильник.