З підготовленого філе акуратно знімають шкіру, м'якоть нарізають, пропускають через м'ясорубку, додають розмочений у молоці пшеничний хліб. Ще раз пропускають через м'ясорубку, вводять розм'якшене вершкове масло або маргарин, збиті яйця, сіль, перець і все ретельно перемішують. На целофан кладуть зняту з риби шкіру, на неї укладають фарш. Загортають у вигляді рулету і відварюють в підсоленій воді. Охолоджують під пресом. Перед подаванням нарізують тонким ножем на шматочки. Подають з овочами, лимоном і зеленью.Чтобы покращити вигляд галантина на розрізі, можна на фарш (в середину) покласти шматочки свіжого лосося і подрібнений шпинат. Потім загорнути у вигляді рулету і відварити.