Рецепт приготування «галантин з риби»
Інгредієнти:
  • 500 г філе риби зі шкіркою
  • 20 г пшеничного хліба без кірок
  • 30 г молока
  • 50 г вершкового масла
  • 1 куряче яйце
  • сіль і перець чорний мелений за смаком.
З підготовленого філе акуратно знімають шкіру, м'якоть нарізають, пропускають через м'ясорубку, додають розмочений у молоці пшеничний хліб. Ще раз пропускають через м'ясорубку, вводять розм'якшене вершкове масло або маргарин, збиті яйця, сіль, перець і все ретельно перемішують. На целофан кладуть зняту з риби шкіру, на неї укладають фарш. Загортають у вигляді рулету і відварюють в підсоленій воді. Охолоджують під пресом. Перед подаванням нарізують тонким ножем на шматочки. Подають з овочами, лимоном і зеленью.Чтобы покращити вигляд галантина на розрізі, можна на фарш (в середину) покласти шматочки свіжого лосося і подрібнений шпинат. Потім загорнути у вигляді рулету і відварити.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 324 | Теги: шкіру, пропускають
Всього коментарів: 0
avatar