Рецепт приготування «хрустка капуста»
Інгредієнти:
  • 1 качан капусти
  • за смаком морква (2 або більше)
  • сіль
  • цукор
  • вода.
Тонко ріжете капусту, трете морква, щільно закладаєте в 3-х літрову банку. Розсіл: 1 літр холодної води, 1 столова ложка солі з гіркою. Заливаєте розсолом капусту. Залишити на кухні на 2 дні, потім зливаєте розсіл, додати в нього цукор з розрахунку 2 столові ложки на літр розсолу і знову заливаєте в капусту, ставите в холодильник на 12 годин. Потім викладіть капусту в салатницю.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 172
Всього коментарів: 0
avatar