Рецепт приготування «суп-пюре з журавлини»
Інгредієнти:
  • 50 г журавлини
  • 30 г цукру
  • 10 р крохмалю картопляного
  • 20 г вершків або сметани
  • кориці
Журавлину промити, віджати з неї сік і поставити його в холодильник. Вичавки журавлини залити водою і варити. Готовий відвар процідити, додати в нього цукор, корицю, воду, нагріти до кипіння, влити розведений холодною водою картопляний крохмаль, дати знову закипіти, після чого зняти з вогню і змішати з журавлинним соком.Так само можна приготувати солодкі супи-пюре з полуниці, суниці, малини і чорної смородини. Подавати зі сметаною або вершками.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 263 | Теги: водою, журавлини
Всього коментарів: 0
avatar