Рецепт приготування «вафлі вершкові зі свіжими ягодами»
Інгредієнти:
  • Для тіста: 1 стакан борошна
  • 1 склянку 30%-них вершків
  • 1яєчний жовток
  • 2 яєчних білка
  • 1/2 склянки цукрової пудри. Для прикраси: 200 г збитих вершків
  • 500 г свіжих ягід полуниці
  • малини або суниці.
Жовток розтерти з цукром дочиста. Вершки збити міксером, додаючи в процесі збивання жовтки, всипати борошно, розмішати. Білки збити окремо в густу піну, акуратно змішати з раніше приготовленою сумішшю. Випікати в змащеній маслом вафельниці протягом 2-3 хвилин при температурі 180. Готові вафлі охолодити, прикрасити збитими вершками, змішаними зі свіжими ягодами.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 190
Всього коментарів: 0
avatar