Рецепт приготування «вафлі вершкові зі свіжими ягодами»
Інгредієнти: - Для тіста: 1 стакан борошна
- 1 склянку 30%-них вершків
- 1яєчний жовток
- 2 яєчних білка
- 1/2 склянки цукрової пудри. Для прикраси: 200 г збитих вершків
- 500 г свіжих ягід полуниці
- малини або суниці.
Жовток розтерти з цукром дочиста. Вершки збити міксером, додаючи в процесі збивання жовтки, всипати борошно, розмішати. Білки збити окремо в густу піну, акуратно змішати з раніше приготовленою сумішшю. Випікати в змащеній маслом вафельниці протягом 2-3 хвилин при температурі 180. Готові вафлі охолодити, прикрасити збитими вершками, змішаними зі свіжими ягодами.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 190
|