Рецепт приготування ««конкурсний рецепт» сирна ковбаска»
Інгредієнти: - 225 г розтопленого вершкового сиру
- 3 ст. л. (45 мл) розтопленого вершкового масла
- 1 ст. л. нарізаних каперсів
- 1 ч. л. паприки
- 1 ст. л. нарізаної свіжої петрушки
- 1 ч. л. (5 мл) лимонного соку
- 1 ст. л. подрібненої цибулі.
Змішайте в мисці вершковий сир і масло дерев'яною ложкою. Додайте каперси, паприку, петрушку, лимонний сік і цибулю. Ретельно перемішайте.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 201 | Теги: мл), розтопленого
|