Рецепт приготування «салат з кальмарів, картоплі і маринованого солодкого перцю»
Інгредієнти:
  • 400-500г філе кальмара
  • 200г картоплі
  • 200-300г солодкого маринованого перцю
  • по 50г зеленого і ріпчастої цибулі
  • 3 яйця
  • 200г майонезу
  • 0
  • 24 пучка зелені петрушки або кропу.
Зварені і охолоджені кальмари і солодкий перець маринований нарізати соломкою. Зелений і ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Зварений у мундирі, очищений і охолоджений картоплю нарізати тонкими скибочками. Дрібно нарізати варені яйця, все змішати і заправити майонезом.При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 211
Всього коментарів: 0
avatar