Рецепт приготування «салат з кальмарів, картоплі і маринованого солодкого перцю»
Інгредієнти: - 400-500г філе кальмара
- 200г картоплі
- 200-300г солодкого маринованого перцю
- по 50г зеленого і ріпчастої цибулі
- 3 яйця
- 200г майонезу
- 0
- 24 пучка зелені петрушки або кропу.
Зварені і охолоджені кальмари і солодкий перець маринований нарізати соломкою. Зелений і ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Зварений у мундирі, очищений і охолоджений картоплю нарізати тонкими скибочками. Дрібно нарізати варені яйця, все змішати і заправити майонезом.При подачі посипати дрібно нарізаною зеленню.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 211
|