Рецепт приготування «лимонний пиріг "анюта"»
Інгредієнти: - Коржі: 2 жовтки
- 1 скл піску
- 100 гр. розм'якшеного масла
- 3 скл борошна
- сода на кінчику ножа.Начинка: 2 лимона
- 1
- 5 стіл. ложки крохмалю
- 1
- 5 стак. піску.
Змішати жовтки з піском і з борошном, додати масу в дрібно нарубленное масло. Акуратно перемішати. Мета - щоб тісто вийшло як би складається з грудочок. Якщо не вийшло - не біда це смак не портит.Начинка: лимони пропустити через м'ясорубку разом з цедрою, змішати отриману суміш з крохмалем і піском 1/2 частини тіста викласти у форму, зверху - ночинку і рештою тестом присипати. Зверху робимо "Сіточку" зі збитих білків(1 білок + 0,5 скл. піску)і в духовку.
|
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 167
|