Кава чорний
Інгредієнти:
  • 5-8 г кави натуральної або 7-10 г змішаного з цикорієм
  • 20 г цукру
Чорну каву готують у кавоварках, кавниках зі вставною сіткою або в спеціально виділених кастрюлях.Кофеварку, чайник або каструлю сполоснути гарячою водою, покласти мелену каву залити окропом, довести до кипіння, а потім дати відстоятися протягом 5-8 минут.При варіння в каструлю готовий кави, після його відстоювання, процідити через часте сито або через ткань.Варить кави невеликими порціями, по мірі попиту. Кип'ятіння або багаторазове підігрівання кави погіршують його смакові качества.Подают чорний кава в порційних кавниках, склянках або чашках, а цукор до нього - окремо на розетці або в сахарнице.К чорної кави, згідно із замовленням, можуть бути подані на розетці - лимон, нарізаний тонкими скибочками, коньяк або лікер, налиті в графини або чарки для коньяку або лікеру.
Категорія: Напої | Додав: nataliycom (09.12.2014)
Переглядів: 182
Всього коментарів: 0
avatar