Рецепт приготування «баклажани в клярі з помідорами»
Інгредієнти: - Баклажани
- помідори
- часник
- майонез
- 2 яйця
- борошно
- сіль.
баклажани Нарізати тонкими скибочками, скласти в посуд, посолити, щоб з них вийшла гіркота. У цей час приготувати кляр. Розбити 2 яйця, збити їх і посолити, потім додати борошно (кляр повинен бути не дуже густим). Вимочені баклажани віджати від соку, вмочити в кляр і обсмажити. Потім взяти 2 обсмажені шматочки баклажана, один змастити майонезом, зверху покласти заздалегідь нарізаний дрібними шматочками часник і тоненький шматочок теж заздалегідь нарізаного помідора, а зверху все це накрити другим шматочком баклажана.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 215
|