Рецепт приготування «баклажани в клярі з помідорами»
Інгредієнти:
  • Баклажани
  • помідори
  • часник
  • майонез
  • 2 яйця
  • борошно
  • сіль.
баклажани Нарізати тонкими скибочками, скласти в посуд, посолити, щоб з них вийшла гіркота. У цей час приготувати кляр. Розбити 2 яйця, збити їх і посолити, потім додати борошно (кляр повинен бути не дуже густим). Вимочені баклажани віджати від соку, вмочити в кляр і обсмажити. Потім взяти 2 обсмажені шматочки баклажана, один змастити майонезом, зверху покласти заздалегідь нарізаний дрібними шматочками часник і тоненький шматочок теж заздалегідь нарізаного помідора, а зверху все це накрити другим шматочком баклажана.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 215
Всього коментарів: 0
avatar