Рецепт приготування «м'ясний суп»
Інгредієнти:
  • 250-300 г нирок
  • 3 солоних огірка
  • 0.5 склянки огіркового розсолу
  • 2-3 картоплини
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки перлової крупи
  • 1 ст. ложка кропу
  • 1 петрушка (корінь і зелень)
  • 1 селера (корінь і зелень)
  • 3 лаврових листа
  • 5 горошин чорного перцю
  • 2 горошини запашного перцю
  • 100 г сметани.
Нирки обрізати від плівок і жиру, замочити на 6-8 годин у воді, змінюючи її, відварити 20-30 хвилин в окропі, вийняти, нарізати невеликими ломтиками.Крупу промити холодною водою, залити окропом в сотейнику і поставити распариваться на 30-45 хвилин, міняючи кипяток.С огірків зрізати шкіру, залити її 1-1,5 склянки окропу і прокип'ятити на слабкому вогні 10-15 хвилин, потім відкинути вивареної шкірку. В розсіл покласти м'якоть огірків, попередньо нарізаних дрібно, проварити протягом ще 10 минут.Подготовленные нирки покласти в 1,5 літра окропу, проварити близько півгодини, додати нарізані соломкою коріння петрушки, селери і моркви, підготовлену крупу. Через 10-15 хвилин - картоплю, дрібно нарізану цибулю. Варити на помірному вогні до готовності картоплі. Додати підготовлені огірки, перевірити страву на сіль. У разі необхідності долити розсіл чи посолити. Ввести прянощі і варити ще 10-15 хвилин, після чого, переконавшись у готовності нирок, заправити пряною зеленню і поварити 3 хвилини. При подачі на стіл заправити сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 216 | Теги: проварити, 10-15
Всього коментарів: 0
avatar